Ochranné tvrzené sklo 9H pro Caterpillar CAT S42 H+

Caterpillar CAT S42 H+

Informace

Nové produkty

Prohlédnuté produkty

Ochranné tvrzené sklo 9H pro Caterpillar CAT S42 H+ Zobrazit větší

Ochranné tvrzené sklo 9H pro Caterpillar CAT S42 H+

CATS42HPLGLASS

Nové

Tvrzené sklo pro Caterpillar CAT S42 H+ je neúčinnější a nejlepší ochranná fólie, která se nachází na trhu. Je navržená pro maximální pevnost a jasné barvy displeje. Fólie je vyrobená z tvrdého flexibilního skla navrženého přímo pro ochranu LCD před poškrábáním a poškozením.

Více informací

Skladem v eshopu

159 Kč

Více informací

Tvrzené sklo pro Caterpillar CAT S42 H+ se může pochlubit svou úžasnou tenkostí - pouze 0,26 mm a přesto velmi vysokou pevností 9H, což je třikrát větší pevnost, než u běžných fólií. Vysoká pevnost je způsobená vyšší molekulární hustotou, což umožňuje vysokou ochranu telefonu Caterpillar CAT S42 H+ proti poškrábání či pádu.

Při instalaci fólie nevznikají žadné mezery mezi displejem a sklem, proto není nijak ovlivněná citlivost dotykové obrazovky. Fólie nezanechává stopy po otiscích prstů díky olejofóbní vrstvě.

Temperované sklo pro Caterpillar CAT S42 H+ se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.

Obsah balení: 1x tvrzené sklo, 1x čisticí ubrousek, 1x utěrka napuštěná alkoholem

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

3 dalších produktů ve stejné kategorii: