Ochranné tvrzené sklo 9H pro Ulefone Armor X11 Pro

Ulefone Armor X11 Pro

Informace

Nové produkty

Prohlédnuté produkty

Ochranné tvrzené sklo 9H pro Ulefone Armor X11 Pro Zobrazit větší

Ochranné tvrzené sklo 9H pro Ulefone Armor X11 Pro

UAX11PGLASS

Nové

Tvrzené sklo pro Ulefone Armor X11 Pro (displej 5,45") je neúčinnější a nejlepší ochranná fólie, která se nachází na trhu. Je navržená pro maximální pevnost a jasné barvy displeje. Fólie je vyrobená z tvrdého flexibilního skla navrženého přímo pro ochranu LCD před poškrábáním a poškozením.

Více informací

Dodání do 15 dní

159 Kč

Více informací

Tvrzené sklo  pro Ulefone Armor X11 Pro se může pochlubit svou úžasnou tenkostí - pouze 0,26 mm a přesto velmi vysokou pevností 9H, což je třikrát větší pevnost, než u běžných fólií. Vysoká pevnost je způsobená vyšší molekulární hustotou, což umožňuje vysokou ochranu telefonu Ulefone Armor X11 Pro proti poškrábání či pádu.

Při instalaci fólie nevznikají žadné mezery mezi displejem a sklem, proto není nijak ovlivněná citlivost dotykové obrazovky. Fólie nezanechává stopy po otiscích prstů díky olejofóbní vrstvě.

Temperované sklo pro Ulefone Armor X11 Pro se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasknutím, tím zabrání poškození samotného displeje.

Obsah balení: 1x tvrzené sklo, 1x čisticí ubrousek, 1x utěrka napuštěná alkoholem

2 dalších produktů ve stejné kategorii: