Ochranné tvrzené sklo 9H pro Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium

Informace

Nové produkty

Prohlédnuté produkty

Výprodej! Ochranné tvrzené sklo 9H pro Sony Xperia XZ Premium Zobrazit větší

Ochranné tvrzené sklo 9H pro Sony Xperia XZ Premium

SXXZPGLASS

Nové

Tvrzené sklo pro Sony Xperia XZ Premium (displej 5.5") je neúčinnější a nejlepší ochranná fólie, která se nachází na trhu. Je navržená pro maximální pevnost a jasné barvy displeje. Fólie je vyrobená z tvrdého flexibilního skla navrženého přímo pro ochranu LCD před poškrábáním a poškozením.

Více informací

Skladem v eshopu

159 Kč

Více informací

Tvrzené sklo se může pochlubit svou úžasnou tenkostí - pouze 0,26 mm a přesto velmi vysokou pevností 9H, což je třikrát větší pevnost, než u běžných fólií. Vysoká pevnost je způsobená vyšší molekulární hustotou, což umožňuje vysokou ochranu telefonu Sony Xperia XZ Premium proti poškrábání či pádu.

Při instalaci fólie nevznikají žadné mezery mezi displejem a sklem, proto není nijak ovlivněná citlivost dotykové obrazovky. Fólie nezanechává stopy po otiscích prstů díky olejofóbní vrstvě.

Temperované sklo pro Sony Xperia XZ Premium se v případě prudkého nárazu rozbije, vždy ovšem zůstane vcelku. Při prudkém nárazu dokáže pohltit velkou část energie, která se uvolní prasnutím, tím zabrání poškození samotného displeje.

Obsah balení: 1x tvrzenné sklo, 1x čisticí ubrousek, 1x utěrka napuštěná alkoholem

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

1 další produkt ve stejné kategorii: